Home Ukraine Україна — українською Бойовики застосовували "важкі" міномети, поранено одного захисника

Бойовики застосовували "важкі" міномети, поранено одного захисника

283
0
SHARE

На Приморському напрямку окупанти застосовували 120-мм міномети; захисника поранено біля Невельського. Сили АТО продовжують опікуватись цивільним населенням Донбасу.
На Приморському напрямку окупанти застосовували 120-мм міномети; захисника поранено біля Невельського. Сили АТО продовжують опікуватись цивільним населенням Донбасу. На Донбасі проросійські бойовики не припиняють обстріли українських позицій, про що говориться у зведенні штабу АТО на 18 годину.
Якщо вчора загарбники у світлу пору доби дотримувалися режиму тиші, то сьогодні вони застосовували як гранатомети, так і міномети різних калібрів.
На Приморському напрямку близько 13 години російські окупанти били із мінометів калібру 120 та 82 міліметри по опорних пунктах ЗСУ біля Красногорівки. Також двічі під вогонь з гранатометів різних видів потрапили укріплення сил АТО поблизу Талаківки.
На Донецькому напрямку противник декілька разів з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілював Авдіївську промзону та підступи до Зайцевого.

Continue reading...