Home Ukraine Україна — українською "Був особистим ворогом Кадирова" — журналіст розсекретив біографію загиблого в Києві Тимура...

"Був особистим ворогом Кадирова" — журналіст розсекретив біографію загиблого в Києві Тимура Махаурі

233
0
SHARE

Махаурі був особистим ворогом глави Чечні Рамзана Кадирова. З 1999 по 2000 роки брав участь в бойових діях проти російських військ в Республіці Дагестан, отримав вогнепальне поранення. В Україні спілкувався з бійцями АТО. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов. У 2008 році брав…
Махаурі був особистим ворогом глави Чечні Рамзана Кадирова. З 1999 по 2000 роки брав участь в бойових діях проти російських військ в Республіці Дагестан, отримав вогнепальне поранення. В Україні спілкувався з бійцями АТО.
Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов .
У 2008 році брав безпосередню участь в грузино-російській війні на боці Грузії. На нього давно “полювали” російські спецслужби. Всього було скоєно 3 замахи на вбивство, в тому числі 08 березня 2009 року в Тбілісі шляхом підриву в під’їзді житлового будинку.
За даними джерел в правоохоронних органах Грузії, Махаурі був особистим другом екс-міністра внутрішніх справ Грузії Георгія Лордкіпанідзе.

Continue reading...