Міноборони посилило охорону важливих військових об'єктів

235
0
TEILEN

У Міноборони намагаються запобігти диверсії на черговому військовому об’єкті.
З особовим складом, який охороняє військові склади, проводяться додаткові практичні заняття.
Українські військові відпрацьовують дії в екстремальних ситуаціях
© Сайт Міноборони України
Міністерство оборони України взяла під посилену охорону ряд військових стратегічних об’єктів.
„У військах оперативного командування „Південь“ посилений режим охорони важливих об’єктів і проведені додаткові практичні тренування з особовим складом щодо підвищення пильності в добових нарядах і караули, дій в екстремальних ситуаціях при виникненні пожеж на об’єктах та військової техніки, протидії диверсійних груп, звільнення від них захоплених будівель та приміщень“, – йдеться в повідомленні на офіційному сайті Міноборони.
Наголошується, що практичні тренування з особовим складом проводили офіцери, які брали участь в АТО.
Крім того повідомляється, що робочі групи з офіцерів штабу командування вибули до місць розташування підлеглих арсеналів та баз зберігання озброєння та боєприпасів з метою проведення подібних і додаткових практичних занять.
Читайте також: Порошенко скликає засідання Військового кабінету через вибухи у Калинівці
Нагадаємо, що ввечері 26 вересня зайнялися склади боєприпасів Збройних сил України у селі Сальник біля Калинівки Вінницької області.
Пожежа спричинила детонацію снарядів, у зоні ураження опинились довколишні населені пункти. Вогонь охопив 10% від загальної площі військового об’єкта.
Як повідомив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк, „Украероцентр“ закрив повітряний простір у радіусі 50 кілометрів від епіцентру загоряння на складах боєприпасів у військовій частині біля Калинівки Вінницької області.

Continue reading...