Home Ukraine Україна — українською Саакашвілі має намір приїхати до Києва 19 вересня

Саакашвілі має намір приїхати до Києва 19 вересня

262
0
SHARE

Говорячи про плани на найближчий час, Саакашвілі заявив, що буде продовжувати їздити населених пунктах України, а 19-го вересня планує провести мітинг в Києві. Новини за 13 вересня від УНІАН.
Позбавлений українського громадянства колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив про намір провести мітинг у Києві 19 вересня.
Як передає кореспондент УНІАН, про це Саакашвілі повідомив сьогодні під час мітингу на його підтримку на Центральній площі Чернівців.
Зокрема, кажучи про плани на найближчий час, Саакашвілі заявив, що продовжуватиме їздити населеними пунктами України, а 19-го вересня планує провести мітинг у Києві.
«Зараз ми оголошуємо, що ми будемо збиратися по всій Україні. У мене був сьогодні гарний досвід першого приїзду в Чернівці. Мені казали: «Завтра 13-те, не треба їхати». А я сказав: «Тринадцяте, тринадцяте, але це Чернівці. І Чернівці завжди будуть гарним початком», – заявив Саакашвілі.
«Ми підемо ще по кількох містах. Потім буде Київ. 19-те – це, наскільки я чув, День Архангела Михаїла – хранителя Києва. Треба Київ терміново рятувати», – вважає політик.

Continue reading...