Home Ukraine Україна — українською СБУ заперечує прослуховування Саакашвілі спецслужбами

СБУ заперечує прослуховування Саакашвілі спецслужбами

329
0
SHARE

У відомстві назвали звинувачення безпідставними Саакашвілі
СБУ заперечує, що прослуховує екс-голову Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі. Про це йдеться у заяві, оприлюдненій на сторінці відомства в Facebook.
СБУ вважає безпідставними звинувачення Саакашвілі нібито спробу його прослуховування співробітниками спецслужби.
“Служба безпеки України працює виключно в правовому полі українського законодавства і не здійснює таких процесуальних дій без рішення суду за громадянами, який би статус вони сьогодні не мали”, – заявили у відомстві.
Раніше Саакашвілі заявив, що влада намагається стежити за ним і записувати його особисте життя на камери.
“Спочатку мій охоронець зупинив спробу вторгнення людей з валізами специфічними, з СБУ… Вони намагалися зайти – він їх не пустив, вони сказали: “Вибачте, ви помилилися номером”. А потім пішли в номер під моїм номером. А коли наші пішли за ними, вони пішли з того номера, але залишили речі”, – сказав Саакашвілі.
Новини за темою: Сакварелідзе вручили підозру у зв’язку з подіями на українсько-польському кордоні в день приїзду Саакашвілі
Нагадаємо, 10 вересня Саакашвілі прибув в Україну. Він буквально прорвався в країну, тому що натовп, що зібрався в КП “Шегині”, прорвала кордон з української сторони і влаштувала бійку з прикордонниками, яких вишикували в транзитній зоні.

Continue reading...