Суд над двома фігурантами справи про стрілянину в Княжичах перенесли

309
0
SHARE

Засідання Печерського райсуду Києва щодо обрання запобіжного заходу двом фігурантам справи про стрілянину в селі Княжичі перенесено
Засідання перенесено у зв’язку з поганим самопочуттям судді.
Засідання перенесли на понеділок, 4 вересня
© Антон Геращенко/Facebook
Засідання Печерського райсуду Києва щодо обрання запобіжного заходу двом фігурантам справи про стрілянину в селі Княжичі перенесено на понеділок, 4 вересня.
Прокурор ГПУ Микола Наливайко повідомив про те, що розгляд справи перенесено у зв’язку з поганим самопочуттям судді, який розглядає клопотання прокуратури, передає УНІАН .
Як зазначив Наливайко, сьогодні суд мав обрати запобіжний захід старшому інспектору КОРДу Андрію Курті і колишньому заступнику начальника відділу кримінальної поліції Шевченківського райвідділу поліції Роману Мариновському.
Повідомляється, що клопотання будуть розглянуті в понеділок. Час засідання не відомий, справу буде розглядати інший суддя, якого визначить автоматизований розподіл справ.
Як повідомлялося, сьогодні, 1 вересня, суд обрав для одного з трьох підозрюваних – колишнього начальника управління карного розшуку київської Нацполіції Леоніда Куряти запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з носінням електронного браслета.
Читайте також: ГПУ повідомила про підозру трьом службовцям Нацполіції, причетним до трагедії у Княжичах
Нагадаємо, що у ніч на 4 грудня 2016 року під час спецоперації по затриманню грабіжників в селі Княжичі Броварського району Київської області через неузгоджені дії загинули два співробітники поліції охорони, двоє поліцейських і боєць спецпідрозділу КОРД. Після цього в Києві затримали вісьмох підозрюваних в організації ОЗУ, під час стеження за якою сталася перестрілка між співробітниками поліції.

Continue reading...