Вертолітний майданчик Януковича передали державі

330
0
SHARE

Прокуратура Києва передала в управління державного підприємства « Фінансування інфраструктурних проектів » столичний вертолітний…
КИЇВ. 27 жовтня УНН. Прокуратура Києва передала в управління державного підприємства « Фінансування інфраструктурних проектів » столичний вертолітний майданчик, який належав ТОВ « Амадеус Ко », афільованому з екс-президентом України Віктором Януковичем. Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар Генерального прокурора України Лариса Сарган, передає УНН.
« У зв’язку із перешкоджанням державному підприємству у виконанні дій по забезпеченню нормальної роботи цього об’єкту, сьогодні, 27.10.2017 року, прокуратурою міста Києва з виходом на об’єкт здійснено дії по передачі майна у безпосереднє управління державного підприємства « Фінансування інфраструктурних проектів », – написала Сарган.
Вона нагадала, що прокуратура Києва проводить досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.
« Досудовим розслідуванням установлено, що Київською міською радою без погодження з Верховною Радою України, в порушення вимог ст.

Continue reading...