Home Ukraine Україна — українською Новинський заявив про створення внутрішньої опозиції в Опоблоці

Новинський заявив про створення внутрішньої опозиції в Опоблоці

302
0
SHARE

Народний депутат фракції Опозиційний блок Вадим Новинський заявив про створення внутрішньої опозиції в рамках цієї парламентської фракції, повідомляє Інтерфакс-Україна
Народний депутат фракції Опозиційний блок Вадим Новинський заявив про створення внутрішньої опозиції в рамках цієї парламентської фракції, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Про це Новинський заявив у зв’язку з голосуванням частини нардепів і керівництва фракції на підтримку закону про судову реформу.
“Я висловлюю свою незгоду з дією частини народних депутатів від фракції Опозиційний блок, з керівництвом нашої фракції і оголошую про те, що ми разом зі своїми колегами, однодумцями, які не голосували за цю судову реформу або голосували проти неї, будемо створювати платформу опозиційну всередині опозиційного блоку”, – цитує Новинського Інтерфакс-Україна .
За словами нардепа, таке рішення прийнято частиною фракції через те, що “ми не хочимо йти на жодні домовленості з цією владою і через небажання надавати владі контроль над судовою гілкою”.

Continue reading...