Home Ukraine Україна — українською У Запоріжжі затримали господиню згорілого хостелу

У Запоріжжі затримали господиню згорілого хостелу

240
0
SHARE

Запорізька поліція затримала власницю хостелу, де при пожежі загинули люди.
Їй загрожує від трьох до восьми років в’язниці.
За попередньою версією, причиною пожежі стало займання електромережі
© 061.ua
В Запоріжжі поліція затримала господиню хостелу, де в результаті пожежі загинули п’ятеро осіб, повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник Головного управління Національної поліції України в Запорізькій області Олег Золотоноша.
“За ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України затримано господиня помешкання, яка здавала в оренду кімнати для проживання. Слідчі заходи тривають”, – написав Золотоноша.
Начальник запорізької поліції заявив, що, за попередніми даними, пожежа в хостелі почався із-за займання електромережі в коридорі другого поверху.
Також він зазначив, що за даним фактом Слідчим управлінням відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки,якщо воно спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки). Санкція цієї статті передбачає тюремне ув’язнення на термін від трьох до восьми років.
Читайте також: Опубліковано відео гасіння літаком пожежі у Калинівці
Нагадаємо, що у Запоріжжі ліквідували пожежу, що виникла в ніч з 1 на 2 жовтня в хостелі, в результаті п’ятеро людей загинули, четверо постраждали .

Continue reading...