Home Ukraine Україна — українською Апеляційний суд відмовився пом'якшити міру запобіжного заходу другому учаснику ДТП у Харкові

Апеляційний суд відмовився пом'якшити міру запобіжного заходу другому учаснику ДТП у Харкові

316
0
SHARE

Учасник смертельної ДТП у Харкові Геннадій Дронов залишиться в СІЗО.
До цього він погрожував суду голодуванням.
Дронов брав участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції
© mediaport.ua
Апеляційний суд Харківської області відмовився пом’якшити міру запобіжного заходу щодо другого підозрюваного у смертельній ДТП Геннадія Дронова.
“Апеляційну скаргу… залишити без задоволення”, – йдеться в постанові, яку озвучив суддя Ярослав Чопенко.
Варто відзначити, що Дронов брав участь у засіданні в режимі відеоконференції. У момент оголошення рішення він упав на стіл. Після цього зв’язок відключили.
До цього підозрюваний заявив, що якщо суд не задовольнить його апеляція захисту, він оголосить сухе голодування.
Читайте також: Захист другого учасника ДТП у Харкові оскаржив його арешт
Нагадаємо, що увечері 18 жовтня у центрі Харкова сталася масштабна ДТП, внаслідок якої загинули шість людей, ще п’ятеро отримали травми, у тому числі вагітна жінка. На проїжджій частині зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg, внаслідок чого Lexus вилетів з проїжджої частини і наїхав на групу пішоходів.
Водій Lexus Олена Зайцева раніше вже порушувала правила дорожнього руху .
20 жовтня Київський райсуд Харкова обрав Олені Зайцевій запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб – до 16 грудня, без можливості внесення застави .
6 листопада правоохоронці повідомили про підозру водієві позашляховика Volkswagen Touareg Геннадію Дронову, який є другим учасником ДТП у Харкові.

Continue reading...