Home Ukraine Україна — українською Головні новини 21 листопада: річниця Євромайдану, "переворот" у Луганську, відставка Мугабе

Головні новини 21 листопада: річниця Євромайдану, "переворот" у Луганську, відставка Мугабе

307
0
SHARE

Головні новини України і світу за сьогодні 21 листопада. Новини України та новини світу 21.11.2017, що відбувалося за день в Україні та світі читайте на сайті новин України 24tv.ua.
21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – саме в цей день 4 роки тому почався Євромайдан. Тим часом в окупованому Луганську терористи не можуть поділити між собою захоплену владу і стався так званий “переворот”. А президент Зімбабве Роберт Мугабе, який 37 років правив країною, нарешті погодився добровільно піти у відставку. Такими були головні новини вівторка, 21 листопада.
Рівно чотири роки тому, 21 листопада 2013 року, українці вдруге зібралися на Майдані, щоб відстояти справедливість. Саме тоді почалась Революція гідності.
Пройдіть тест: Революція гідності: чи пам’ятаєте Ви, як усе починалось?
21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи, а цьогоріч ще й вперше почали відзначати день десантника .
Вранці у вівторок перші особи держави вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, а у ГПУ відзвітували про розслідування злочинів режиму Януковича .
Ввечері на Майдані Незалежності зібрались активісти, щоб згадати, як 4 роки тому все починалось – навіть знову встановили намети .
Копи під вигуки “ганьба” пішли За пів години до цього вони влаштували штовханину за символічного наметику під стеллою pic.twitter.com/Vg7H1gn33H
Не обійшлось і без сутичок з правоохоронцями, у яких, на щастя, ніхто не постраждав.

Continue reading...