Home Ukraine Україна — українською Муфтій: Окуєву поховали поряд з її командиром Мунаєвим

Муфтій: Окуєву поховали поряд з її командиром Мунаєвим

223
0
SHARE

Добровольця Аміну Окуєву, яка загинула на Київщині, поховали відповідно до мусульманських релігійних традицій за її власним…
КИЇВ. 1 листопада. УНН. Добровольця Аміну Окуєву, яка загинула на Київщині, поховали відповідно до мусульманських релігійних традицій за її власним заповітом, поруч з її командиром Ісою Мунаєвим, який очолював міжнародний миротворчий батальйон імені Джохара Дудаєва, що долучився до участі в АТО. Про це повідомив муфтій Всеукраїнського Духовного управління мусульман України “УММА” Саїд Ісмагілов на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.
“Щойно нашу героїчну сестру Аміну Окуєву поховали відповідно до мусульманських релігійних традицій. І я вимушений дати певні пояснення стосовно особливостей мусульманського обряду поховання. По-перше, її поховали не вчора, а сьогодні. У мусульман, за каноном, вночі не ховають померлих. Поховали не в Києві. Ніякого таємного молебну вчора в мечеті Ісламського культурного центра Києва не відбувалось. Поховальний джаназа-намаз здійснюється лише в присутності тіла померлої людини”, – повідомив муфтій.

Continue reading...