Home Ukraine Україна — українською Прославляння нацизму і війна проти влади. У Мережі знайдено ймовірну сторінку сина...

Прославляння нацизму і війна проти влади. У Мережі знайдено ймовірну сторінку сина нардепа Попова

247
0
SHARE

Так у Мережі була створена група під назвою “РУНА”, адміністратором якої вказаний Богдан.
ТСН.ua знайшов ймовірну сторінку у соціальних мережі сина народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова 14-річного Богдана, який здійснив напад на крамничку в Оболонському районі Києва .
Зазначимо, що інцидент стався у Києві, 26 листопада. Богдан зі знайомим у балаклавах влетіли до приміщення магазину та пограбували його.
Одного з нападників було затримано майже одразу. У нього вилучено стартовий пістолет Retay калібру 9 мм з патронами. Іншого затримали трохи пізніше неподалік автостанції Полісся.
Згодом нардеп Ігор Попов заявив, що його син визнав свою провину, співпрацює зі слідством та не переховуватиметься.
“Він визнав повністю ту підозру, яку йому оголосили. Він відповідає на всі запитання, бере участь у всіх слідчих діях, ні від кого не ховається”, – сказав він.
Та додав, що адвокати мають низку “пом’якшувальних обставин”.
“Два дні ми збирали усі документи про те, яким є Богдан. До нас приходили співробітники соціальних служб та спілкувалися з родиною”, – сказав Попов.
За його словами, захист проситиме відпустити хлопця під домашній арешт з електронним браслетом.
У соціальній мережі “Вконтакте” 14-річний хлопець підписаний як “Богдан Праведный”. На цій сторінці він має 1734 “друга”, його сторінка закрита, проте деякі публікації та фото відображаються. Наразі, достовірно невідомо, це сторінка Богдана чи ні, проте користувачі у Мережі пишуть йому слова підтримки та звертання саме на неї.

Continue reading...