Home Ukraine Україна — українською Сенат США схвалив бюджет із можливістю летальної зброї для України

Сенат США схвалив бюджет із можливістю летальної зброї для України

195
0
SHARE

Далі – рішення за Трампом.
Бюджет США на 2018 рік, що передбачає 350 млн доларів на безпекову допомогу Україні, спрямований на підпис президентові США.
Про це повідомляє Посольство України в США у Facebook.
“Сенат США схвалив проект закону про “Бюджет США на 2018 р. на потреби національної оборони”, який містить дозвіл на виділення 350 млн дол. для надання безпекової допомоги Україні”, – йдеться в повідомленні.
Конгрес завершив процедуру ухвалення зазначеного документа, який відтепер спрямовується на підпис президентові США Дональду Трампа, – пояснює Укрінформ .
Проект закону санкціонує надання Україні летальних озброєнь оборонного характеру та суттєво розширює параметри підтримки України з боку Сполучених Штатів у безпековій та оборонній сферах. Так, до документа, включено положення, що дозволяють використання коштів оборонного бюджету США на потреби реабілітації у медичних установах Сполучених Штатів поранених українських військовослужбовців, навчання та підготовку українських медичних фахівців у цій сфері, а також для посилення спроможності повітряних та військово-морських сил нашої держави.

Continue reading...