Home Ukraine Україна — українською Головні новини 18 грудня: Київ завалило снігом, нові вибрики Саакашвілі

Головні новини 18 грудня: Київ завалило снігом, нові вибрики Саакашвілі

259
0
SHARE

Головні новини України і світу на сьогодні 18 грудня. Новини України та новини світу 18.12.2017, що відбувалося за день в Україні та світі читайте на сайті новин України 24tv.ua.
18 грудня в Україні сніжило, проте найбільше дісталося столиці – Києву, лідер “Руху нових сил” Міхеїл Саакашвілі спершу відмовлявся, але у підсумку все ж прибув до Генеральної прокуратури, однак відмовився пройти до службового кабінету прокурора, терористи цинічно вдарили по Новолуганському на Донеччині. Такими були головні новини 18 грудня в Україні та світі.
Зранку 18 грудня снігопад у Києві паралізував дороги. Відтак, на магістралі було виведено 450 одиниць снігоприбиральної техніки. Найбільші ж затори спостерігалися на столичних мостах. Також складна ситуація була на дорогах з боку Житомирської траси, заїзду до столиці з Вишневого, Софіївської, Борщагівки та Василькова.
Так, вантажні автомобілі, яким київська влада заборонила в’їзд до міста, все-ж таки потроху почали прориватися на вулиці. І ті з них, які на підйомах не можуть рухатись, блокують рух усього транспорту.
Багато водіїв вантажівок намагалися об’їхати контрольно-пропускні пункти перед столицею сільськими та другорядними шляхами. Там вони теж застрягали або створювали великі тянучки. А вантажівки, яким все ж вдалося прорватися через поліцейські кордони, починали буксувати на підйомах.
Ситуація на дорогах на під’їзді до Києва
Крім того, працівникам аеропорту “Київ” (Жуляни) довелося частину рейсів перенести до “Борисполя”, а частину – скасувати. Водночас у “Борисполі” також були зміни в розкладі. Згідно з даними онлайн-табло аеропорту, на виліт затримувалися рейси,зокрема, до Стокгольма, Мінська, Варшави, Амстердама, Рима, Пекіну, Запоріжжя, Івано-Франківська.
До слова, снігова погода у столиці прогнозується і 19 грудня .
За інформацією ДСНС, від негоди страждав не лише Київ. Внаслідок стихії, у Сумській, Дніпропетровській та Черкаській областях без електрики залишилися понад 20 сіл.
А тим часом на Сумщині лише готуються до снігопаду. З вечора 17 грудня в області не вщухає сильна злива. І все це в поєднанні зі шквальним вітром, пориви якого сягають 15 метрів за секунду.

Continue reading...