Home Ukraine Україна — українською Можна сміливо виходити на мирний протест, – Шкіряк запевнив, що поліція не...

Можна сміливо виходити на мирний протест, – Шкіряк запевнив, що поліція не перешкоджатиме активістам

328
0
SHARE

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк запевняє, що правоохоронці не перешкоджатимуть проведенню мирних акцій протесту та завжди готові охороняти громадський порядок і учасників таких заходів. Новини України, Зорян Шкіряк, протести, Поліція, Міністерство внутрішніх справ, Міхеїл Саакашвілі, Новини Києва, Затримання Саакашвілі – Телеканал новин 24
Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк запевняє, що правоохоронці не перешкоджатимуть проведенню мирних акцій протесту та завжди готові охороняти громадський порядок і учасників таких заходів.
Про це він написав у Facebook, коментуючи заклик затриманого вчора силовиками лідера партії “Рух нових сил” Міхеїла Саакашвілі вийти у неділю, 10 грудня, на марш “За імпічмент”.
“Можна завжди сміливо виходити на мирний протест, марш чи мітинг. Це наше святе конституційне право і ми повинні його реалізовувати. Підрозділи МВС завжди будуть пильно охороняти громадський порядок, охороняти протестуючих і усіляко сприяти нормальному проведенню мирних акцій протесту для висловлення власної політичної позиції. При потребі правоохоронці завжди прийдуть на допомогу своїм громадянам, що є учасниками таких акцій”, – зазначив радник міністра.

Continue reading...