Home Ukraine Україна — українською Порошенко заявив, що він – перший такий надійний президент

Порошенко заявив, що він – перший такий надійний президент

221
0
SHARE

Я перший президент, який сьогодні демонструє надійність співпраці з Міжнародним валютним фондом. Жоден раз Україна не приймала і не виконувала умови п’яти меморандумів. Це означає, що слово, яке ми даємо, обов’язково втілюється в життя, – заявив Порошенко.
Президент Петро Порошенко заявляє, що його команда виконує всі взяті на себе перед міжнародними партнерами зобов’язання.
Про останні досягнення він говорив на українсько-литовському Економічному форумі у Вільнюсі.
“Я ініціював – виходячи, до речі, з досвіду балтійських країн – заміну податку на прибуток податком на виведений капітал. І це має працювати вже з 1 січня 2019 року, якщо парламент ці мої ініціативи підтримає”, – сказав Порошенко.
“Це означає, що кожна копійка, гривня, євро, які ви інвестуєте, – вільна від податків. Ми рішучо працюємо над тим, яким чином замістити втрати державного бюджету, але вважаємо, що це – яскравий символ пріоритизації завдань української влади”, – додав він.
За словами президента, сьогодні це не лише оборона й боротьба з корупцією, але й інвестиційний клімат та економічне зростання.
“Ще один фактор стабільності – своєчасне ухвалення державного бюджету. Коли я був у Вільнюсі, сьогодні вночі парламент – у тому числі, й після мого “сприяння” – за багато років це вперше, коли 7 грудня парламент приймає бюджет.

Continue reading...