Home Ukraine Україна — українською Порошенко обговорив із Пленковичем перспективи участі України в енергетичних проектах Хорватії

Порошенко обговорив із Пленковичем перспективи участі України в енергетичних проектах Хорватії

408
0
SHARE

Співрозмовники висловили задоволення започаткуванням практичної діяльності двосторонньої робочої групи з вивчення досвіду Хорватії в мирній реінтеграції тимчасово окупованих територій
Президент України Петро Порошенко 25 січня на Всесвітньому економічному форумі в Давосі провів зустріч із прем’єр-міністром Республіки Хорватія Андреєм Пленковичем. Про це повідомляє прес-центр глави української держави.
Зазначається, що Порошенко подякував Пленковичу за послідовну підтримку територіальної цілісності та суверенітету України, за активну політичну, гуманітарну й експертну допомогу та за співавторство Хорватії Резолюції ГА ООН “Становище у галузі прав людини в Автономній Республіці Крим та м. Севастополь (Україна)”, яка була прийнята в грудні 2017 року.
“Президент України та прем’єр-міністр Хорватії висловили задоволення започаткуванням практичної діяльності двосторонньої робочої групи з вивчення унікального досвіду Хорватії в мирній реінтеграції тимчасово окупованих територій”, – йдеться у повідомленні.

Continue reading...