Home Ukraine Україна — українською Стало відомо, що НАБУ шукало у чиновниці Держміграційної служби

Стало відомо, що НАБУ шукало у чиновниці Держміграційної служби

286
0
SHARE

Детективи шукали гроші які Діна Пімахова могла отримати як неправомірну вигоду
Таку інформацію оприлюднила прес-служба НАБУ.
За даними слідства, організована група осіб, до складу якої, ймовірно, входили службові особи Державної міграційної служби, із залученням керівників та співробітників Головного управління ДМС у місті Києві запровадила злочинну схему легалізації іноземних громадян на території України, в тому числі вихідців з країн Близького Сходу. Попередня правова кваліфікація цього кримінального правопорушення – ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою»).
«За грошову винагороду видавалися посвідки на тимчасове проживання, а також оформлювалося українське громадянство з використанням підроблених документів з подальшою видачею паспортів громадян України та паспортів громадян України для виїзду за кордон», – наголосили в Бюро.
«Обшуки здійснюються з метою пошуку та вилучення грошових коштів, ймовірно, отриманих службовою особою ДМС та іншими службовими особами, як неправомірна вигода, а також виявлення та фіксації інших відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення», – додали в НАБУ.

Continue reading...