Home Ukraine Україна — українською Американська розвідка розповіла про плани РФ на 2018 рік

Американська розвідка розповіла про плани РФ на 2018 рік

227
0
SHARE

Національна розвідка Сполучених Штатів Америки розповіла про плани Росії щодо сусідніх з нею країн на 2018 рік. Про це йдеться в доповіді про глобальні загрози Дена Коутса, директора Національної розвідки США. Її 13 лютого представили профільному комітету Сенату. Для початку…
Національна розвідка Сполучених Штатів Америки розповіла про плани Росії щодо сусідніх з нею країн на 2018 рік.
Про це йдеться в доповіді про глобальні загрози Дена Коутса, директора Національної розвідки США. Її 13 лютого представили профільному комітету Сенату.
Для початку в доповіді торкнулися теми планів Росії на Білорусь: “Росія розглядає Білорусь як важливий буфер між собою і НАТО і буде прагнути зіпсувати будь-яке потенційний потепління між Мінськом і Заходом. Президент Білорусі Олександр Лукашенко продовжить тісну співпрацю в області безпеки з Москвою, але буде продовжувати прагнути до нормалізації відносин із Заходом, щоб перевірити Росію на міцність”.
Також Кремль продовжить створювати проблеми Грузії. Окупація 20% території цієї держави – буде одним з головних джерел нестабільності для Тбілісі: “Правляча партія “Грузинська мрія”, швидше за все, спробує послабити опозицію і зменшити інституційні обмеження своєї влади”.

Continue reading...