Home Ukraine Україна — українською Минулої доби загарбники знову застосовували важке озброєння, без втрат

Минулої доби загарбники знову застосовували важке озброєння, без втрат

243
0
SHARE

Зведення за 13 лютого 2018 року. На Луганському напрямку епіцентром вогневої напруги стала Світлодарська дуга: 122-мм артилерія, міномети 120 та 82 мм; всього – 14 обстрілів, без втрат.
Доба, що минула, відзначилася певним загостренням ситуації вздовж лінії зіткнення на сході України. Про це говориться у ранковому зведенні штабу АТО, за вівторок, 13 лютого 2018 року. Зазначається, що особливо активно загарбники порушували режим припинення вогню за темної пори доби.
На Луганському напрямку епіцентром вогневої напруги стала Світлодарська дуга. Тут ворог застосував артилерійські установки калібру 122-мм по українських позиціях неподалік Троїцького. Також, поблизу цього прифронтового населеного пункту, агресор неодноразово вів вогонь зі 120-мм та 82-мм мінометів, зенітних установок, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Обстріли біля цього населеного пункту тривали понад п’ять годин – окупантами було випущено близько 150 снарядів і мін. Ворожа активність спостерігалася і на підступах до Луганського, де російсько-окупаційні підрозділи випустили понад 60 мін калібру 120-мм і 82-мм.

Continue reading...