Home Ukraine Україна — українською Нова ядерна доктрина США: Китай відповів американцям

Нова ядерна доктрина США: Китай відповів американцям

220
0
SHARE

Китайське оборонне відомство пояснило американцям, що не несуть їм ядерної загрози і на нарощують свій потенціал| СЕГОДНЯ
Китай спростовує заяви американців в новій ядерній доктрині США про якусь ” китайську ядерну загрозу “. Пекін тримає свої ядерні сили на мінімальному для оборони країни рівні. Про це йдеться в заяві Міноборони Китаю.
У китайському оборонному відомстві здивовані заявами американців, що нібито Китай стрімко нарощує сой ядерний потенціал. Там нагадали, що принципова позиція Китаю – не використовувати ядерну зброю першими і вважають неприпустимим загрожувати їм іншим країнам.
“Китай завжди дотримувався стриманої позиції в розвитку ядерної зброї і завжди тримав свої ядерні сили на мінімальному рівні, необхідному для національної безпеки. Сподіваємося, що США спільно з китайською стороною зроблять крок назустріч один одному, щоб відносини збройних сил двох держав стали стабілізуючим фактором двосторонніх відносин, а також заради спільного захисту регіонального та глобального миру, стабільності і процвітання”, – йдеться в заяві.

Continue reading...