Болгарія не висилатиме російських дипломатів через отруєння Скрипаля

267
0
SHARE

30.03.18 15:04 – Болгарія не висилатиме російських дипломатів через отруєння Скрипаля Болгарія вирішила не видворяти з країни російських дипломатів у зв’язку з отруєнням екс-розвідника ГРУ Сергія Скрипаля і його дочки… Перегляд новини.
Таке рішення ухвалила Рада безпеки при урядові Болгарії, повідомляє Цензор. НЕТ з посиланням на « Укрінформ ».
Дивіться також: Справа Скрипаля: 29 країн світу видворили 146 дипломатів РФ, НАТО – сімох, три держави ЄС утримуються. ІНФОГРАФІКА
За словами прем’єр-міністра Бойко Борисова, на засіданні Радбезу було прийнято рішення про те, що Болгарія « солідарна з Великою Британією, але не буде висилати з країни російських дипломатів ».
Зауважимо, Болгарія також повертає до Москви свого посла в РФ Бойко Коцева, якого напередодні викликали в Софію для консультацій у зв’язку з хімічною атакою у Великій Британії.
Нагадаємо, розслідування замаху на вбивство Сергія Скрипаля та його доньки Юлії триває. Екс-полковник запасу ГРУ Сергій Скрипаль, який проживав у Великій Британії і був засуджений у 2006 році за шпигунство на користь британських спецслужб, постраждав унаслідок отруєння невідомою речовиною в торговому центрі міста Солсбері.
Зазначимо також, що 12 березня прем’єр-міністр Тереза Мей заявила, що уряд Великої Британії дійшов висновку, що відповідальність за отруєння в Солсбері колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки, найімовірніше, лежить на Росії.

Continue reading...