За Савченко стоять конкретні люди: політики висловили свою думку – Телеканал новин 24

100
0
SHARE

Цілком імовірно, що у позафракційного народного депутата Надії Савченко є покровителі, що мають стосунок до Росії. Як свідчить поведінка політика, вона слухається когось дуже професійного та вже давно. Новини політики, Новини України, Затримання Савченко, Надія Савченко, Верховна Рада, Володимир Парасюк – Телеканал новин 24
Цілком імовірно, що у позафракційного народного депутата Надії Савченко є покровителі, що мають стосунок до Росії. Як свідчить поведінка політика, вона слухається когось дуже професійного та вже давно.
Як підкреслюється у матеріалі ТСН, команду Надії Савченко складають люди, які працювали з нею, створювали її образ і, можливо, підштовхували на певні кроки.
Зокрема, народні депутати та політичні оглядачі називають парламентарну завербованим агентом ФСБ і людиною Віктора Медведчука.
« Поряд із Надею завжди її сестра Віра – вона їздила на всі судові засідання в Росію, а напередодні супроводжувала затриману депутатку від ВР до будівлі СБУ. При цьому молодша Савченко постійно з кимось говорила телефоном, розповідала у слухавку, що відбувається, і, можливо, чула поради, що робити далі й озвучувала почуте Надії », – зазначають журналісти.
Також підкреслюється, про те, що депутат Савченко слухається когось дуже професійного, її колеги помітили вже давно: всі промови політика завжди чітко розраховано на протестну аудиторію, а її 12-секундний ролик « Ба-бах! » фахівці називають справжнім політтехнологічним проривом.
« Очевидно, з нею дуже серйозно попрацювали. Я з нею спілкувалася в залі не один раз і знаю, як вона говорить зазвичай.

Continue reading...