Home Ukraine Україна — українською У суді допитали інспектора ДСНС, який перевіряв пожежну безпеку у таборі "Вікторія"...

У суді допитали інспектора ДСНС, який перевіряв пожежну безпеку у таборі "Вікторія" в Одесі – Телеканал новин 24

306
0
SHARE

У справі пожежі в одеському таборі “Вікторія” четверо обвинувачених. У середу, 28 березня, перед Фемідою постав один із них – інспектор ДСНС Леонід Бондар. Саме він перевіряв пожежну безпеку у таборі. Новини України, ДСНС, Пожежа, Пожежа в таборі Одеси, Новини Одеси – Телеканал новин 24
У справі пожежі в одеському таборі “Вікторія” четверо обвинувачених. У середу, 28 березня, перед Фемідою постав один із них – інспектор ДСНС Леонід Бондар. Саме він перевіряв пожежну безпеку у таборі.
З часу трагедії минуло 7 місяців, та родичі трьох загиблих дівчаток досі не можуть оговтатись. 28 березня вони звернулись до інспектора ДСНС Леоніда Боднара, який на лаві підсудних. У справі табору “Вікторія” його звинувачують у службовій недбалості. У лютому суд посадив Бондара під домашній арешт та відсторонив від службових обов’язків. Втім, своєї провини він досі не визнає.
“Я на той момент виконав все, що міг. Надав акт і припис перевірки, на якому вказані недоліки, які керівництво “Вікторії” мало б прибрати вчасно.

Continue reading...