Home Ukraine Україна — українською Держдеп США: Росія відповідальна за хімічну атаку в Сирії

Держдеп США: Росія відповідальна за хімічну атаку в Сирії

310
0
SHARE

У США відреагували на повідомлення про хімічну атаку в Сирії і заявили, що Росія несе відповідальність за подібні напади. Про це йдеться…
КИЇВ. 8 квітня. УНН. У США відреагували на повідомлення про хімічну атаку в Сирії і заявили, що Росія несе відповідальність за подібні напади. Про це йдеться у представника Держдепу Хізер Науерт, передає УНН.
“Ми продовжуємо уважно стежити за тривожними повідомленнями 7 квітня про ще одну можливу хімічну атаку, цього разу на лікарню в сирійській Думі. Звіти низки очевидців і медичного персоналу свідчать про потенційно велику кількість жертв, зокрема серед сімей, які ховаються в притулках. Ці повідомлення, якщо вони підтвердяться, є жахливими, та вимагають негайної відповіді міжнародної спільноти”, — йдеться у заяві.
У Держдепі наголосили, що США продовжуватимуть докладати зусиль, щоб притягнути до відповідальності осіб, які застосовують хімічну зброю.
“Режим Асада та його прихильники повинні бути притягнуті до відповідальності, і необхідно запобігати будь-яким подальшим нападам.

Continue reading...