Home Ukraine Україна — українською Діти Асада відпочивали в анексованому Росією Криму

Діти Асада відпочивали в анексованому Росією Криму

259
0
SHARE

Двоє синів та донька сирійського лідера відвідали окупований півострів 2017 року.
Діти президента Сирії Башара Асада відпочивали в окупованому Росією таборі “Артек”, розташованому на південному березі півострова в селищі Гурзуф біля Ялти.
Про це заявив після зустрічі з Асадом координатор групи російської Держдуми зі зв’язків із парламентом Сирії Дмитро Саблін, пише “Інтерфакс-Україна” .
“Під час нашого спілкування президент Асад сказав, що його діти (сирійський лідер має двох хлопчиків та дівчинку – прим.ред.) минулого року відвідали “Артек”, – сказав він.
До того ж, цитуючи Асада, він додав, що діти сирійського лідера стежать за будівництвом Кримського моста і почали цікавитися політикою.
Окрім цього, Асад, за словами Сабліна, високо оцінив російську зброю, пише ТАСС .
“Вчора ми побачили американську агресію. І ми змогли її відбити радянськими ракетами випуску 70-х років. З 90-х років в американських фільмах показують, що російська зброя “відстала”. А сьогодні ми бачимо, хто дійсно відстає”, – додав він.
Своєю чергою губернатор Ханти-Мансійського автономного округу Югри Наталія Комарова, яка також була присутня на зустрічі, наголосила, що у Асада “абсолютно позитивний, гарний настрій”.

Continue reading...