Home Ukraine Україна — українською Країни G7 готові розширити антиросійські санкції

Країни G7 готові розширити антиросійські санкції

188
0
SHARE

Міністри закордонних справ “Великої сімки”, які провели зустріч у Торонто з 22 по 24 квітня, опублікували спільне комюніке, у якому заявили про готовність ввести додаткові…
Міністри закордонних справ “Великої сімки”, які провели зустріч у Торонто з 22 по 24 квітня, опублікували спільне комюніке, у якому заявили про готовність ввести додаткові обмежувальні заходи щодо Росії, однак, “якщо цього вимагатимуть дії” Кремля, повідомляє DW.
Міністри наголосили, що “сімка” повністю підтримує Україну і виступає за її територіальну цілісність “у рамках її міжнародно визнаних кордонів”. Тож термін дії санкцій за порушення територіальної цілісності України “нерозривно пов’язаний” з “повним і незворотним” виконанням Росією мінських угод.
Глави МЗС також виступили з критикою Росії за її “втручання в демократичні системи”, проте і надалі шукатимуть можливості для діалогу з Москвою.
“Ми віддані захисту і просуванню міжнародної системи, заснованої на правилах. Тому виступаємо проти безвідповідальної і дестабілізуючої поведінки Росії, в тому числі втручання в демократичні системи інших країн.

Continue reading...