Home Ukraine Україна — українською Розведення сил і засобів в районі Станиці Луганської може відбутися 10 квітня,...

Розведення сил і засобів в районі Станиці Луганської може відбутися 10 квітня, – Оліфер

319
0
SHARE

04.04.18 20:48 – Розведення сил і засобів в районі Станиці Луганської може відбутися 10 квітня, – Оліфер Великоднє перемир’я тривало лише 10 хвилин. В період з 30 березня по 2 квітня 2018 року з боку незаконних збройних формувань ОРДЛО/РФ… Перегляд новини.
“Варто зазначити, що заяву ТКГ щодо Великоднього перемир’я підтримали лідери країн Нормандської четвірки, в тому числі і президент РФ, проте тиша так і не. Окреме обурення викликає інформація СММ ОБСЄ щодо системних обстрілів їхніх беспілотників з боку НЗФ ОРДЛО”, – зазначає вона.
На думку української сторони ТКГ, для встановлення повноцінного режиму припинення вогню необхідно, аби РФ припинила постачати через неконтрольовану ділянку українсько-російського кордону техніку, паливно-мастильні матеріали, озброєння, найманців; забезпечення безперешкодного доступу учасникам СММ ОБСЄ до всієї території ОРДЛО, включно з районами, що знаходяться у безпосередній близькості із кордоном з РФ та створення у прикордонному районі зони безпеки, про що було домовлено у вересні 2014 року; виведення з території Донбасу техніки, озброєння та найманців РФ.

Continue reading...