Home Ukraine Україна — українською Росія може захоплювати українські кораблі у відповідь на затримання Україною судна "Норд",...

Росія може захоплювати українські кораблі у відповідь на затримання Україною судна "Норд", – штаб АТО

243
0
SHARE

Штаб АТО попереджає, що росіяни можуть захопити українські кораблі
Прикордонники затримали корабель під прапором РФ ДПСУ
Росія може захопити українські кораблі в Азовському і Чорному морях у відповідь на затримання Україною риболовного судна “Норд”. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.
“Розвідка штабу АТО відзначає активізацію діяльності кораблів Берегової охорони Прикордонної служби ФСБ і Чорноморського флоту ВМФ РФ в акваторії Азовського моря. У цьому ж районі проводиться низка заходів щодо посилення угруповання РФ кораблями і допоміжними суднами. Ймовірно, основною метою таких дій можуть бути симетричні заходи на затримання Державною прикордонною службою України в акваторії Азовського моря риболовного судна “Норд”, – йдеться у повідомленні.
У штабі АТО попередили українських рибалок, які здійснюють рибний промисел на акваторії Азовського моря про можливі провокації з боку Російської Федерації, наслідком яких може стати затримання українських риболовецьких суден.

Continue reading...