Ситник скептично сприймає "плівки Онищенка": гучні заяви та ниякої конкретики

369
0
TEILEN

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) наразі не бачить жодних конкретних фактів порушення закону у скандальних аудиозаписах нардепа Олександра Онищенка, на яких він нібито спілкується з президентом Петром Порошенком. Ситник зазначив, що для того, щоб встановити справжність плівок, якщо вони є, треба їх дослідити.
Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) наразі не бачить жодних конкретних фактів порушення закону у скандальних аудиозаписах нардепа Олександра Онищенка, на яких він нібито спілкується з президентом Петром Порошенком.
Читайте також Нардеп-утікач Онищенко опублікував запис „розмови Порошенка“ про торги по Злочевському, в АП назвали її фейком
Про це директор НАБУ Артем Ситник повідомив на брифінгу. „Ми очікуємо, що пан Онищенко більш конкретно розкаже хоча б по одному якомусь кейсу: що „я дав депутату такому-то стільки-то за такий-то закон“, щоб це можна було перевірити“, – каже очільник бюро, передає Українська правда.
За його словами, зараз детективи НАБУ переписуються з Онищенком і намагаються отримати цю інформацію, проте наразі безрезультатно.
Ситник розповів, що Онищенко вже давно робить подібні „гучні заяви“, і навіть справа за ними відкрита і розслідується досі, але ані конкретики, ані плівок з записами розмов депутат не надає.

Continue reading...