Home Ukraine Україна — українською Суд остаточно зняв арешт з майна сина Авакова

Суд остаточно зняв арешт з майна сина Авакова

277
0
SHARE

З нерухомості сина міністра внутрішніх справ України Олександра Авакова, підозрюваного у причетності до розтрати державних коштів, остаточно знято арешт. Рішення суду стосується двох квартир та трьох паркомісць Авакова-молодшого.
З нерухомості сина міністра внутрішніх справ України Олександра Авакова, підозрюваного у причетності до розтрати державних коштів, остаточно знято арешт.
Як повідомляє « Громадське », відповідне рішення за результатом розгляду клопотання адвокатів ухвалив Солом’янський райсуд Києва.
Читайте також Аваков не бачить Порошенка єдиним кандидатом від правлячої коаліції
Зокрема, суд скасував арешт трьох машиномісць на підземній парковці у Києві на вул. Протасів Яр, 8.
Також знято арешт з шестикімнатної квартири площею 375 кв. метрів, а також ще однієї квартири у Харкові на вул. Мироносицькій, 22.
Ухвала суду оскарженню не підлягає.
Нагадаємо, 31 жовтня минулого року детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів САП у рамках розслідування справи про розтрату понад 14 млн грн при закупівлі рюкзаків для Міністерства внутрішніх справ затримали Авакова-молодшого, колишнього заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Чеботаря і представника фірми-переможця тендеру з постачання рюкзаків.

Continue reading...