Home Ukraine Україна — українською Бійці батальйону морської піхоти влаштували демарш перед Порошенком через зміну кольору берета...

Бійці батальйону морської піхоти влаштували демарш перед Порошенком через зміну кольору берета – ЗМІ (фото)

201
0
SHARE

Бійці Першого Феодосійського Окремого батальйону морської піхоти виступили проти зміни кольору берета. Про це повідомляє екс-військовослужбовець батальйону. Морські піхотинці увійшли в парадний стрій під час урочистостей у чорних беретах.
Бійці Першого Феодосійського Окремого батальйону морської піхоти виступили проти зміни кольору берета. Про це повідомляє екс-військовослужбовець батальйону.
“Морські піхотинці не зраджують традиціям! Сьогодні в рамках урочистостей у день морської піхоти в Миколаєві відбувалася зміна кольору берета і символіки морської піхоти України. Морські піхотинці 1-ФОБМП відмовилися зраджувати присязі й увійшли в парадний стрій під час урочистостей в своїх українських чорних беретах. Збереження символіки є символом збереження боєздатності і традицій, залишків колективів, які вели і ведуть боротьбу з ворогом, і не тільки в лавах морської піхоти, а й у всіх ЗСУ “, – написав він.
За даними джерел InfoResist, група військовослужбовців вийшла на плац і вишикувалася перед президентом і керівництвом армії в чорних беретах. Так вони продемонстрували протест проти нових військових головних уборів.
Один з чинних військовослужбовців повідомив подробиці протесту.
“Є кілька причин такого вчинку. Одна з них – погане ставлення до військовослужбовців. Ми проти фасадної реформи в армії. Командування не дорожить особовим складом. Їм все одно, піде людина чи ні. Який у неї бойовий досвід. У них звичайна відмазка – завжди знайдуть нову людину. Це радянський підхід до управління колективами, він не підходить у воєнний час”, – говорить він.

Continue reading...