"Динамо" обіграло "Шахтар" у Києві

321
0
TEILEN

„Динамо“ втретє в сезоні перемогло „Шахтар“. Цього разу в Києві з рахунком 2:1. Для обох команд це був останній матч чемпіонату. Донеччани вийшли на гру в експериментальному складі. Приблизно такому, який виступатимуть наступного сезону. І ця команда, і ці бразильці не є такими грізними,…
„Динамо“ втретє в сезоні перемогло „Шахтар“. Цього разу в Києві з рахунком 2:1. Для обох команд це був останній матч чемпіонату.
Донеччани вийшли на гру в експериментальному складі. Приблизно такому, який виступатимуть наступного сезону. І ця команда, і ці бразильці не є такими грізними, як основа гірників. Без Бернарда, Фреда, Ферейри й Ісмаілі „Шахтарю“ буде важко зберегти виграні цього річ титули. У першому таймі матчу проти киян гості володіли ініціативою, а в другому мали значно менше нагод. Цілком імовірно, що не „Шахтар“ не буде фаворитом № 1 наступного року.
Циганков і Вербич лише набирають на силі. Прогресує Шапаренко. Закріпився на правому фланзі захисту Кенджьора. Миколенко може стати черговим молодим відкриттям цього сезону. Якби на початку сезону вболівальникам „Динамо“ назвали основний склад улюбленої команди в останньому матчі, вони би дуже здивувалися.

Continue reading...