Home Ukraine Україна — українською На королівське весілля принца Гаррі прийшли його колишні дівчата: з’явились фото –...

На королівське весілля принца Гаррі прийшли його колишні дівчата: з’явились фото – Телеканал новин 24

312
0
SHARE

Довгоочікуване весілля принца Гаррі та Меган Маркл нарешті відбулось. Новоспечене подружжя обмінялось шлюбними клятвами та заручилось і почало приймати вітання від друзів, родичів і шанувальників. Серед них також були і колишні дівчата принца Гаррі – Челсі Деві та Крессида Бонас. LifeStyle, Королівська сім’я, Зіркові весілля, Весілля принца Гаррі і Меган Маркл, Меган Маркл, Королівське весілля – Телеканал новин 24
Довгоочікуване весілля принца Гаррі та Меган Маркл нарешті відбулось. Новоспечене подружжя обмінялось шлюбними клятвами та заручилось і почало приймати вітання від друзів, родичів і шанувальників. Серед них також були і колишні дівчата принца Гаррі – Челсі Деві та Крессида Бонас.
Серед всіх запрошених на королівське весілля принца Гаррі та Меган Маркл на території Віндзорського замку можна було побачити двох колишніх коханих Гаррі – це Челсі Деві та Крессиду Бонас.
Як відомо, з Челсі Деві принц Гаррі познайомилися ще тоді, коли вчилися в сусідніх школах, а їхні стосунки тривали з 2004 року по 2011-й.

Continue reading...