Home Ukraine Україна — українською Один із нападників на Мустафу Найєма втік у Баку

Один із нападників на Мустафу Найєма втік у Баку

277
0
SHARE

Народний депутат України (фракція “Блок Петра Порошенка”) Мустафа Найєм у вівторок ввечері заявив, що один з дорожніх хуліганів, який брав участь в нападі на нього, зумів покинути Україну і вилетіти в Баку.
“Адреси реєстрації підозрюваного поліції були відомі, самого зловмисника вже ідентифікували і обіцяли знайти, але тільки що з’ясувалося, що він зник і встиг відлетіти в Баку рейсом з Борисполя”, – повідомив Найєм увечері 1 травня.
За його словами, автомобіль BMW (АА 9559 МІ), на якому він приїхав, операція “перехоплення” не зафіксувала і досі ніде не виявила.
“Хоча все відбувалося в один і той же час і другу машину знайшли. Відео відстеження автомобіля у слідства немає, і воно не вимагалось. Окрім цього сам автомобіль був оголошений в розшук з великим запізненням”, – зазначив нардеп.
Мустафа Найєм також зауважив, що підозрюваним пред’явили підозру за ст. 296 Кримінального кодексу України.
“Хоча – підкреслюю – спочатку всі четверо проходили за ст. 122 (умисне нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості), оскільки епізодів побиття було два і участь в них брали кілька людей”, – повідомив він.
Найєм додав, що слідство “дотепер не звернулося до суду з проведення мені судово-медичної експертизи і доступу до матеріалів медичного обстеження” .

Continue reading...