Home Ukraine Україна — українською Cина нардепа Попова за розбійний напад засудили на 5 років умовно

Cина нардепа Попова за розбійний напад засудили на 5 років умовно

292
0
SHARE

Оболонський районний суд міста Києва оголосив вирок сину народного депутата Україна Ігоря Попова Богдану та Владиславу Чобану, згідно з яким засудив їх до 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном строком на два роки за розбійний напад на магазин. Про це УНІАН повідомила прес-секретар суду Інна Свинаренко. 14-річний син нардепа зі спільником, погрожуючи продавцям та відвідувачам магазину зброєю, забрали із каси 2,5 тисяч гривень. Згодом вони розкаялися.
Оболонський районний суд міста Києва оголосив вирок сину народного депутата Україна Ігоря Попова Богдану та Владиславу Чобану, згідно з яким засудив їх до 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном строком на два роки за розбійний напад на магазин. Про це УНІАН повідомила прес-секретар суду Інна Свинаренко.
“Якщо вони протягом цих двох років не вчинять жодного злочину, то судимість може бути погашена. В іншому випадку буде застосована зовсім інша міра покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років”, – заявила вона.
Читайте також Підозрюваний у розбої син нардепа Попова може бути причетний ще до шести схожих епізодів – ЗМІ
За її словами, при ухваленні рішення колегія суддів у складі головуючого Владислава Дев’ятка, Олексія Диби та Тараса Андрейчука врахувала, зокрема, каяття обвинувачених та згоду потерпілих з цією мірою покарання.

Continue reading...