Home Ukraine Україна — українською Грицак і Луценко зустрілися з послами G7 у "справі Бабченка"

Грицак і Луценко зустрілися з послами G7 у "справі Бабченка"

240
0
SHARE

Відбулася зустріч генерального прокурора України Юрія Луценка та голови Служби безпеки Василя Грицака з послами країн “Великої сімки”, вони обговорювали спецоперацію щодо “вбивства” журналіста Аркадія…
Відбулася зустріч генерального прокурора України Юрія Луценка та голови Служби безпеки Василя Грицака з послами країн “Великої сімки”, вони обговорювали спецоперацію щодо “вбивства” журналіста Аркадія Бабченка. Іноземні дипломати відмовилися коментувати ЗМІ хід розмови, повідомляє телеканал “112 Україна”.
Наголошується, що зустріч тривала близько двох годин. Посли вже покинули приміщення Генеральної прокуратури. “Ми намагалися дізнатися у них подробиці, але почули тільки “без коментарів”. Лише один дипломат додав, що ще до початку зустрічі вони між собою домовилися, що коментувати хід розмови журналістам не будуть. Причини секретності не назвав. Щодо ГПУ і СБУ відомства теж відмовчується”, – повідомив кореспондент телеканалу.
Раніше Юрій Луценко повідомив про те, що в Генпрокуратурі відбудеться зустріч голови СБУ та причетних офіцерів з дипломатами “Великої сімки” .

Continue reading...