Home Ukraine Україна — українською З початку доби терористи тричі обстріляли позиції бійців ОС – штаб

З початку доби терористи тричі обстріляли позиції бійців ОС – штаб

348
0
SHARE

Російсько-терористичні війська минулої доби, 24 червня, 22 рази прицільно обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, обстріли…
Російсько-терористичні війська минулої доби, 24 червня, 22 рази прицільно обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, обстріли бойовиками позицій бійців операції Об’єднаних сил не припиняються. Ситуація залишається пыд контролем ЗСУ.
Зокрема, 24 червня терористи десять разів відкривали вогонь із забороненого Мінськими домовленостями озброєння, у тому числі танку і БМП. Обстріли з використанням зброї забороненого калібру вони збільшили о другій половині доби. Упродовж ночі 25 червня вони тричі прицільно обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил неподалік Мар’їнки, Гнутового та Широкиного.
На луганському напрямку бої точилися поблизу Кримського, Новозванівки і Луганського. У районі Кримського окупанти гатили по позиціях українських захисників зі ствольної артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм, гранатометів і стрілецької зброї. А неподалік Новозванівки і Луганського відкривали вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Continue reading...