На Донбасі загинули двоє бійців сил ООС

248
0
TEILEN

Командування прийняло дієвих заходів вогневого впливу на противника. Ворог зазнав втрат – п ять убитими і вісім поранені.
Командування прийняло „дієвих заходів вогневого впливу“ на противника. Ворог зазнав втрат – п’ять убитими і вісім поранені.
На Донбасі в районі проведення операції Об’єднаних сил (ООС) з початку поточної доби 28 червня 2018 року загинули двоє бійців ЗСУ. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у вечірньому зведенні.
„Всього протягом дня зафіксовано сім випадків ведення прицільного вогню по нашим підрозділам, з них шість разів із застосуванням мінометів і танків. Гарячіше всього було в районі населеного пункту Південне, що на Горлівському напрямку“, – йдеться в повідомленні.
Ворог відкривав вогонь з мінометів, станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів по житлових будинках цього населеного пункту.
„У ході бою командир взводу Валерій Каземирович Шиша побачив, що важко поранений боєць резервної групи. Без сумнівів командир кинувся разом з командиром роти рятувати свого підлеглого.

Continue reading...