ООС: 22 обстріли, загинув один захисник, 4 поранених

255
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Упродовж минулої доби, 24 червня 2018 року, російські окупаційні війська 22 рази вдалися до прицільного вогню по українських позиціях, десять з яких – із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Серед захисників є втрати.
Упродовж минулої доби, 24 червня 2018 року, російські окупаційні війська 22 рази вдалися до прицільного вогню по українських позиціях, десять з яких – із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Серед захисників є втрати. Про це говориться у ранковому зведенні прес-центру Об′єднаних сил.
На Луганському напрямку бойові дії точилися в районі населеного пункту Кримське. Там ворог застосовував по українських позиціях артилерію калібром 122 мм, 82-мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю, а біля Луганського та Новозванівки обстріли були з гранатометів та великокаліберних кулеметів.
На Донецькому напрямку під прицільним вогнем перебували захисники Мар’їнки, Авдіївки та Кам’янки.
На Маріупольському напрямку найгарячіше було у Водяному. Там російські найманці вели вогонь по позиціях сил ООС зі ствольної артилерії та 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. Позиції навколо Лебединського зазнали обстрілів з танку та 122-мм артилерійських систем. Також активність окупантів спостерігалася в районі населених пунктів Богданівка, Гнутове та Широкине.

Continue reading...