Порошенко вдруге за тиждень приймає високопосадовців із Німеччини

266
0
SHARE

Глава держави Петро Порошенко провів переговори із міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом, який прибув в Україну слідом за президентом ФРН Франком-Вальтером Штайнмайером. Сторони…
Глава держави Петро Порошенко провів переговори із міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом, який прибув в Україну слідом за президентом ФРН Франком-Вальтером Штайнмайером. Сторони обговорили ситуацію в Донбасі та питання будівництва « Північного потоку-2 », повідомляє прес-служба Президента.
« Сторони наголосили на важливості якнайскорішого розгортання багатонаціональної операції з підтримання миру під егідою ООН, що створить сприятливу атмосферу для реалізації Мінських домовленостей. Було підтримано ідею розглянути це питання в рамках наступного засідання міністрів закордонних справ країн Нормандського формату », – повідомляють у відомстві. Не обійшли і питання звільнення українських політв’язнів та заручників, стан їх здоров’я, зокрема, Олега Сенцова, Володимира Балуха.
Глава МЗС Гайко Маас, який вперше перебуває в Україні, планує відвідати також Донеччину, щоб особисто ознайомитися з ситуацією, яка склалася внаслідок російської агресії.

Continue reading...