Home Ukraine Україна — українською Порошенко виставив вимоги міжнародним партнерам щодо створення антикорупційного суду

Порошенко виставив вимоги міжнародним партнерам щодо створення антикорупційного суду

269
0
SHARE

Президент України Петро Порошенко після підписання закону про “Вищий антикорупційний суд” закликав міжнародних партнерів найближчим часом визначитися з кандидатурами членів громадської ради міжнародних експертів при…
Президент України Петро Порошенко після підписання закону про “Вищий антикорупційний суд” закликав міжнародних партнерів найближчим часом визначитися з кандидатурами членів громадської ради міжнародних експертів при доборі суддів у Вищий антикорупційний суд, оскільки створення ВАКС має відбутися в короткий термін.
“Прошу за дуже короткий час… мінімум 12 кандидатів повинні бути внесені у Вищу кваліфікаційну комісію суддів для того, щоб ми запустили процес створення суду”, – заявив Порошенко на зустрічі зі студентами Української академії лідерства в понеділок, 11 червня, в Києві.
За його словами, Вищий антикорупційний суд повинен запрацювати вже цього року.
“Я звертаюся до Вищої кваліфікаційної комісії суддів та Вищої ради правосуддя – готуйтеся до ефективної, напруженої роботи, оскільки суд нам потрібен цього року. Щоб вам не розповідали інші, я нікому не дам зупинити цей процес”, – підкреслив президент.

Continue reading...