Home Ukraine Україна — українською Скандал: продюсер "Грибів" і "Quest Pistols" публічно висловився про зраду своєї дружини

Скандал: продюсер "Грибів" і "Quest Pistols" публічно висловився про зраду своєї дружини

299
0
SHARE

Засновник і продюсер проектів «Quest Pistols», «Quest Pistols Show», «Гриби», «Нерви», Місяць Юрій Бардаш на своїй сторінці Facebook в гнівному пості звернувся до друга Олександра Волощука, з яким його зрадила його дружина Луна
Засновник і продюсер проектів “Quest Pistols”, “Quest Pistols Show”, “Гриби”, “Нерви”, Місяць Юрій Бардаш в досить грубій формі, публічно розповів про зраду своєї дружини – співачки Луни (Христини Бардаш).
На своїй сторінці Facebook він опублікував надто емоційне повідомлення, в якому заявив, що його дружина Христина зрадила його зі своїм саунд-продюсером Олександром Волощуком. Більше того, він сам зізнався, що зраджував дружині.
Крім цього Юрій вирішив звернутися до всіх, хто опинився в схожій ситуації: “Так ось, звертаюся до всіх своїх близьких, друзів і просто чоловіків і жінок, хто стоїть в житті за сім’ю, за дітей і за справедливість: подумки рвіть цю гниду на частини, як я, вбивав йому в серце осиковий кілок, так як він – ворог суспільства, який руйнує сім’ї.

Continue reading...