Вибух міномета "Молот" на полігоні на Рівненщині: стало відомо про стан поранених військових (відео)

307
0
TEILEN

Жодному з бійців, поранених напередодні на Рівненському військовому полігоні, не стало гірше. Троє залишаються у тяжкому, але стабільному стані. Ще шестеро – у задовільному. Під час інциденту загинули троє військовослужбовців, ще дев’ятеро були травмовані.
Жодному з бійців, поранених напередодні на Рівненському військовому полігоні, не стало гірше. Троє залишаються у тяжкому, але стабільному стані. Ще шестеро – у задовільному.
До хлопців уже приїхали родичі, з ними працюють психологи, а подекуди і слідчі. Поранень 9 військових зазнали від розриву міномета „Молот“. Троє загинули. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.
Двоє закарпатців, один боєць з Дніпропетровщини, яких рятують у Львівському військовому шпиталі, досі у тяжкому стані в реанімації. Напередодні вони перенесли багатогодинні операції. Нейрохірурги, судинні хірурги та офтальмологи дістали із тіл поранених осколки, деякі з них були поблизу важливих органів і загрожували життю бійців. Тепер ця загроза минула. Але попереду ще тривале лікування.
„Оперативні втручання були на черепі, на головному мозку, в ділянках біля кровоносних судин, які є життєво важливими для організму. Декому з них будуть проведені ще інші оперативні втручання, бо є певні моменти, які ми не змогли і не показано зробити все в один момент“, – каже начальник військово-медичного клінічного центру Західного регіону Іван Гайда.

Continue reading...