Home Ukraine Україна — українською Дві трагедії в один день. У Миколаївській та Житомирській областях внаслідок ДТП...

Дві трагедії в один день. У Миколаївській та Житомирській областях внаслідок ДТП за участю маршруток загинули 15 людей

308
0
SHARE

20 липня 2018 року у Миколаївській і Житомирській областях сталося відразу дві смертельних дорожньо-транспортні пригоди за участю маршруток. В результаті загинули 15 людей, ще понад 20 людей постраждали.
20 липня 2018 року у Миколаївській і Житомирській областях сталося відразу дві смертельних дорожньо-транспортні пригоди за участю маршруток. В результаті загинули 15 людей, ще понад 20 людей постраждали.
НВ розповідає, що відомо про дві трагедії, що сталися з різницею в кілька годин.
Першою, близько 5 ранку за версією поліції або близько 4 ранку за версією Держслужби з надзвичайних ситуацій, сталася ДТП за участю рейсового мікроавтобуса Volkswagen з білоруської реєстрацією, який прямував з Одеси до Гомеля. Всі, хто перебував у мікроавтобусі Volkswagen на момент ДТП – громадяни Білорусі.
В районі смт Криве Озеро Миколаївської області мікроавтобус Volkswagen врізався у вантажівку, яка, за попередніми даними, стояв з правого боку проїжджої частини через несправність.
Внаслідок зіткнення загинули п’ятеро людей – водій мікроавтобуса і чотири пасажири. Голова кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін, який побував на місці події, коментуючи трагедію на нараді в Одесі, повідомив, що всі п’ятеро загиблих – чоловіки.
Крім того, у цьому ДТП постраждали 12 людей. БЕЛТА із посиланням на прес-секретаря Міністерства закордонних справ Білорусі повідомило, що троє з потерпілих перебувають у важкому стані.
Поліція Миколаївській області опублікувала кілька фото, а також відео з місця ДТП.
Поліція також поінформувала, що встановила особи загиблих і постраждалих у ДТП і відкрила гарячу лінію, по якій можна зателефонувати, щоб дізнатися, чи немає в цьому списку близьких та родичів.
Близько 14:00 у поліції повідомили, що на гарячу лінію зателефонувало понад 30 людей, але лише один громадянин Білорусі підтвердив участь двох своїх близьких в автокатастрофі. Крім того, у поліцію звернулася туристична фірма, яка запропонувала безкоштовні послуги з транспортування постраждалих і загиблих в Білорусь.
Новости Беларуси пишуть, що допомогу у транспортуванні постраждалих готові надати і гомельські медики.
“За заявою родичів постраждалих та обов’язкового дозволу українських медичних працівників на транспортування пацієнтів реанімобілі Гомельської області готові доставити громадян Білорусі додому для продовження надання медичної допомоги”, – заявив заступник начальника головного управління охорони здоров’я Гомельського облвиконкому Михайло Змушко.

Continue reading...