Home Ukraine Україна — українською Заблоковані на Мальорці. Українські туристи не можуть повернутися додому через несправність літака

Заблоковані на Мальорці. Українські туристи не можуть повернутися додому через несправність літака

331
0
SHARE

Туроператор винуватить авіакомпанію та скасовує частину майбутніх рейсів в Іспанію. Для застряглих туристів екстрено організовують вивізний рейс.
У чергову туристичну халепу потрапили українські туристи, які відпочивали в Іспанії на острові Мальорка.
З 5-ї ранку понеділка, 2 липня, вони перебувають в аеропорті міста Пальма-де-Мальорка в очікуванні рейсу до Києва, повідомила ТСН.ua одна з пасажирок Валерія Сіра.
Тури пасажири купували в турагентстві Join Up, рейс мала здійснювати українська авіакомпанія YanAir.
За словами Валерії Сірої, їхній літак мав відлетіти ще увечері 1 липня, проте турагент повідомив їм про перенесення рейсу на ранок. У готелі Валерії повідомили, що у зв’язку з перенесенням рейсу вони з чоловіком можуть залишитися у номері до наступного ранку. Проте не всім пасажирам так само пощастило, каже жінка.
“Деякі інші пасажири кажуть, що їх виселили в обід, і вони до 5-ї ранку чекали, тому що в їхньому готелі не було місць”, – зауважила Валерія.
Прибувши в аеропорт, туристи здали багаж, пройшли реєстрацію та митний контроль – і застрягли у транзитній зоні.
“Тут є, де сидіти, дуже комфортно. Є і кафе, і магазини з бутербродами, але в аеропорту все дорого. Півлітрова пляшка води коштує майже 2 євро. Жодної інформації щодо розселення чи хоча б щодо води і їжі ніхто нам не надає. Інші пасажири зв’язуються зі своїми турагентами, але всі надають різну інформацію”, – розповіла Валерія.
Зрештою, вже близько обіду один з турагентів поділився з пасажирами інформацією про те, що тільки наступного дня, 3 липня, туроператор здійснить вивізний рейс із Пальми-де-Мальорки.

Continue reading...