Home Ukraine Україна — українською Підписаний контракт з «Airbus Helicopters» дозволить Україні технічно не залежати від Росії...

Підписаний контракт з «Airbus Helicopters» дозволить Україні технічно не залежати від Росії – МВС

310
0
SHARE

Контракт із французькою компанією «Airbus Helicopters» на придбання гелікоптерів дозволить Україні технічно не залежати від Російської Федерації. Україна досі використовує радянські вертольоти Мі-8, які весь час потребують ремонту і без російських комплектуючих наразі неможливо їх обслуговувати.
Контракт із французькою компанією «Airbus Helicopters» на придбання гелікоптерів дозволить Україні технічно не залежати від Російської Федерації.
Як повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ, про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час брифінгу.
За його словами, Україна досі використовує радянські вертольоти Мі-8, які весь час потребують ремонту і без російських комплектуючих наразі неможливо їх обслуговувати.
Читайте також Україна та Франція підписали контракт на придбання гелікоптерів (фото)
«Рік тому виникло питання, що український парк гелікоптерів залежить від постачання комплектуючих з Російської Федерації.

Continue reading...