Home Ukraine Україна — українською Сенцова з 8 червня годують в Росії «якоюсь сумішшю», – Денісова

Сенцова з 8 червня годують в Росії «якоюсь сумішшю», – Денісова

384
0
SHARE

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявила що має підтвердження інформації про годування українського режисера вязня Кремля Олега Сенцова якоюсь сумішшю у російській колонії
Про це Денісова повідомила під час зустрічі з послами країн – членів ЄС в Києві.
Омбусмен розповіла, що про годування Сенцова йдеться в листі керівництва ради при президенті Росії з розвитку громадянського суспільства та прав людини.
«З 8 червня Олега Сенцова годують якоюсь сумішшю. Ми не знаємо складу цієї суміші, що там саме, які там складові», – заявила вона.
Омбудсмен додала, що під час самітів Україна-ЄС та Україна-НАТО буде розглядатися невиконання Росією Мінських угод.
«І тому я закликаю підтримати Україну і президента України щодо пріоритетності безпекових та гуманітарних питань. Ми просимо вас звернутися до (президента РФ Володимира – ред.) Путіна із закликом звільнити всіх політв’язнів, всіх заручників», – заявила Денісова.
Як повідомлялося раніше, адвокат в’язня Кремля Олега Сенцова, – Дмитро Діне, – повідомив, що до Росії надійшло два прохання про помилування Олега Сенцова.
Нагадаємо, Уповноважений Верховної Ради України Людмила Денісова заявила, що керівництво російської колонії не пустило її на зустріч із засудженим у Росії українським режисером Олегом Сенцовим та відмовилось надавати будь-яку інформацію.

Continue reading...