Home Ukraine Україна — українською Трамп допустив особисту відповідальність Путіна за втручання у вибори 2016 року

Трамп допустив особисту відповідальність Путіна за втручання у вибори 2016 року

272
0
SHARE

Російського лідера Володимира Путіна цілком можна вважати персонально відповідальним за втручання Росії в американські вибори, заявив президент США Дональд Трамп у середу, 18 липня, в…
Російського лідера Володимира Путіна цілком можна вважати персонально відповідальним за втручання Росії в американські вибори, заявив президент США Дональд Трамп у середу, 18 липня, в інтерв’ю телеканалу CBS.
“Так, тому що він (Путін – ред.) на чолі країни. Це те ж саме, як я вважаю себе відповідальним за те, що відбувається в цій країні (США – ред.). Так що звичайно, як лідера країни ви могли б вважати його відповідальним (за втручання – ред.)”, − зазначив Трамп. Також він підтвердив, що згоден з висновками американської розвідки, яка розслідує втручання Росії у вибори 2016 року, і підкреслив, що під час зустрічі в Гельсінкі вказав Путіну на неприпустимість подібних дій.
“Я дав йому (Путіну – ред.) зрозуміти, що ми цього допустити не можемо, і це саме так”, − сказав Трамп.
За день до цього Трамп заявив, що Вашингтон не збирається скасовувати санкції проти Росії, а також визнав, що американська розвідка зібрала достатньо доказів втручання росіян у вибори президента США у 2016 році.

Continue reading...